Menu
Najaar en
wintermenu 2025

Ons menu
Beschikbaar van november 2025 t/m februari 2026 (m.u.v. week 51 & 52).
- Amusegerechtjes + aperitief
- Ajoblanco van makreel, tartaar, witte druif en sesam
- Gepofte biet met Tomasu beurre blanc en bittere slasoorten
- Kabeljauw met zeewierboter, kokkels & komkommer
- Runderwang met rodewijnjus, meiknol en mierikswortel
- Walnootpannacotta met stoofpeer, honing en beurre noisette
Tarieven feestdagen 2025
| Aantal personen | Gold chef | Platinum chef | Extra service |
|---|---|---|---|
| 6 | €840 | €990 | – |
| 8 | €1090 | €1210 | – |
| 10 | €1540 | €1730 | +gastheer/gastvrouw |
| 15 | €2100 | €2385 | +gastheer/gastvrouw |
| 20 | €2600 | €3000 | +gastheer/gastvrouw |
Meet the chefs
Het mooiste diner begint bij ons chefs. Bekijk hieronder welke chefs er allemaal voor u klaar staan om uw avond onvergetelijk te maken. Lees meer over hun achtergrond en eventuele specialiteiten.
