Skip to content

Najaar en
wintermenu 2025

Ons menu

  1. Amusegerechtjes + aperitief
  2. Ajoblanco van makreel, tartaar, witte druif en sesam
  3. Gepofte biet met Tomasu beurre blanc en bittere slasoorten
  4. Kabeljauw met zeewierboter, kokkels & komkommer
  5. Runderwang met rodewijnjus, meiknol en mierikswortel
  6. Walnootpannacotta met stoofpeer, honing en beurre noisette
Aantal personenGold chefPlatinum chefExtra service
6€840€990
8€1090€1210
10€1540€1730+gastheer/gastvrouw
15€2100€2385+gastheer/gastvrouw
20€2600€3000+gastheer/gastvrouw

Het mooiste diner begint bij ons chefs. Bekijk hieronder welke chefs er allemaal voor u klaar staan om uw avond onvergetelijk te maken. Lees meer over hun achtergrond en eventuele specialiteiten.

Jordi van de Heuvel – Elegantie & Seizoensgedrevenheid

Specialisatie: eigentijdse keuken met Aziatische invloeden

Ervaring: Restaurant Stroming, voormalig chef-kok Restaurant NIPPEN (’s-Hertogenbosch)

Matthew Bijster – Haute Cuisine & Beheersing

Specialisatie: fine dining op Michelin-niveau

Ervaring: De Rozario*, Meliefste*, De Lindenhof** (2 sterren)

Fabio Catalini – Italiaanse Ziel & Vrijheid

Specialisatie: moderne Europese keuken met Italiaanse finesse

Ervaring: De Rozario*

Bram Verleg – Oprichter & Visionair

Specialisatie: creatieve conceptkeuken en vernieuwende gastronomische belevingen

Ervaring: langzaam gegaarde runderwang met koffieglace en krokant van pastinaak Bekend van o.a. Smakenrad